LA SALUT a través del moviment, la natura i l’alimentació

LA SALUT a través del moviment, la natura i l’alimentació

LA SALUT a través del moviment, la natura i l’alimentació

Núria Gabernet i Díaz

Ansietat, depressió, obesitat, problemes cardiovasculars, malalties autoimmunes, càncer… Els trastorns més comuns del nostre temps es poden prevenir, pal·liar o revertir mitjançant una dieta econòmica i sense efectes secundaris, basada en tres ingredients bàsics: moviment, natura i aliments de qualitat.

En els últims anys ens hem convertit en persones sedentàries que passem la major part del temps tancades entre quatre parets, sense aixecar la vista de les pantalles i totalment alienes a la nostra naturalesa com a espècie. Aquesta discordança evolutiva, entre l’entorn i allò que els nostres gens esperen i necessiten per a gaudir d’una bona salut, es troba en la base de nombroses dolències i malalties que ens afecten.

Aquest llibre és un viatge als orígens de la humanitat i alhora una invitació a recuperar allò que ens és propi: moure’ns amb regularitat, recuperar el contacte perdut amb la natura i alimentar-nos de manera saludable. Les explicacions i les més de 50 propostes que trobaràs en aquestes pàgines són un mapa cap a la salut plena, física, mental i emocional. Sense fàrmacs, ni additius de cap mena.

Perquè ja és hora de sortir de les gàbies, agafar les regnes de la pròpia vida i deixar de ser humans en captivitat!

Núria Gabernet i Díaz

Núria Gabernet i Díaz (Barcelona, 1980). Bióloga y psicóloga. Interesada en transmitir una visión ecosistémica de las personas en relación con el medio ambiente, desde hace años trabaja en el ámbito de la educación ambiental en la administración pública de Barcelona. El movimiento, a través de la práctica de los 5 Ritmos de Gabrielle Roth, transformó su vida. Con Nu Natura i Salut, su proyecto personal, comparte sus conocimientos y su experiencia con la voluntad de capacitar a las personas en la autopromoción de su salud, a través de los pilares de una vida saludable: naturaleza, movimiento y alimentación.

Ficha Técnica

Páginas:332 páginas
Encuadernación:Rústica fresada
Tamaño del libro:17 cm x 24 cm
Año publicación:2020
Género:Ensayo